Spelen in een harmonieorkest biedt een uitgelezen kans om talent te ontwikkelen, mooie muziek te maken en samen concerten te geven.

Muziek maken is niet leeftijdsgebonden: iedereen is welkom! Misschien speel je al een instrument en ben je opzoek naar een uitdagend orkest, of je hebt al een tijdje niet gespeeld en wilt je oude hobby weer oppakken: het GMK is de plek waar dat kan. Ook mensen die nog geen instrument bespelen, maar dat wel willen, zijn welkom. Wij werken samen met het Kunstkwartier.

Geschoolde muziekleraren, een goede opleiding is de basis van jarenlang speelplezier! Een eigen instrument is niet altijd vereist, want instrumenten zijn op verschillende plaatsen te huur. Ook binnen de vereniging zijn hiervoor mogelijkheden.

Omdat er verschillende orkesten zijn, kun je meedoen op je eigen niveau. Dit biedt aan iedereen de kans om in te stappen en zo blijft de vereniging laagdrempelig.

Voor een eerste kennismaking met het bespelen van een instrument verwijzen we graag naar Sjors Creatief en Kies je instrument (Kunstkwartier).

Repeteren

Zonder oefenen kan er geen goed concert worden gegeven. Elke woensdagavond is er dan ook een repetitieavond. Van 18.30 uur tot 19.30 uur speelt het Aspirantenorkest. Van 19.45 uur tot 22.00 uur repeteert het Harmonieorkest. Elk orkest heeft een eigen dirigent, die het beste uit het orkest wil halen.

Meer informatie?

Will Cooijmans: info@gerwensmuziekkorps.nl

Kom woensdagavond binnenlopen bij gemeenschapshuis D’n Heuvel in Gerwen. Er is altijd wel iemand die je te woord wil staan!