Om een vereniging in stand te houden, is geld nodig. Dit vragen we natuurlijk aan onze leden in de vorm van contributie. Het GMK heeft echter ook als doel om muziek maken voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden. Dat wil zeggen dat het contributiebedrag opgebracht moet kunnen worden.
Door middel van acties (zoals o.a. pannenkoeken bakken op de jaarlijkse Koningmarkt, sponsorboekje bij verschillende concerten, collecteren voor het Prins Bernard Cultuurfonds, meehelpen bij Bloem & Tuin) wordt de kas gespekt met hulp van de leden zelf.

Jij kunt ons daar ook bij helpen! Draag je onze muziek een warm hart toe? Er zijn 3 manieren om ons te sponsoren:
-De Club van 100
-SponsorKliks en
-een eenmalige gift

Word Vriend en kom bij de Club van 100!
De Club van 100 is een vaste club sponsoren (streven 100 leden) die €100 per jaar sponsoren om zo (100 muzikale) wensen in vervulling laten gaan. In ruil hiervoor krijg je 2x per jaar een attentie, vrijkaarten voor concerten en evt. een vermelding in het programmaboekje van concerten.
Voor €8,33 per maand zorg je dat in Nuenen muziek en cultuur levend blijft!
KLIK HIER EN VUL HET AANMELDFORMULIER IN

Het GMK is aangesloten bij SponsorKliks. Klik hier en je gaat direct naar je eigen webwinkel. Met je aankopen sponsor je automatisch de clubkas. Je betaalt gewoon de normale prijs dus het kost je niets extra’s.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een eenmalige gift te doen.
Aanmelden voor de Club van 100 of voor een eenmalige gift kan door een e-mail te sturen naar info@gerwensmuziekkorps.nl